Бикина бразилиана
Бикина бразилиана
Бикина бразилиана

Бикина бразилиана

Обичайна цена 24.00 лв
Единична цена  за 

  • гръб двоен тюл 
  • 82% полиамид
  • 13% еластан
  • 5% памук

SKU 7117