Плащане и доставкаДоставката се извършва с куриерска фирма Еконт Експрес до адрес, посочен от Потребителя в процеса на поръчка или до офис на куриерската фирма, избран от Потребителя. Стандартната доставка се извършва, чрез Бг-Пощи. Моля, проверете пратката и опаковката ѝ при приемане от куриер. Рекламация за увредена пратка ( при транспортиране ) се прави в момента на получаване и в присъствието на куриера, с който се попълва констативен протокол. Пазете всички опаковки ( на продуктите, както и транспортната опаковка ), за да можете да се възползвате от 14 дни право на връщане и замяна само за определени артикули.

Доставка се прави само на успешно приети поръчки.

Поръчки направени до 15:00ч, с куриер за доставка Еконт Експрес или Спиди, се изпращат в рамките на работния ден.

Срокът на доставка зависи от населеното място. За тези с офиси на горепосочените куриерски фирми е 1 работен ден, а останалите се обслужват по график ( www.econt.com и www.speedy.bg ).

При поръчка на стойност над 100.00 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА! Ако стойността е под 100.00 лв цената за доставка до офис на Еконт е 3,99 лв., а до посочен от Вас адрес, чрез Еконт Експрес е 6,36 лв.
За доставка със Спиди до офис цената е 3,44 лв.
Ланс ООД, не носи отговорност при промяна на цените на Еконт или Спиди.

Доставка на поръчани стоки не се извършва в Неделя и на официални празници.


Вие можете да върнете вашата поръчка или част от нея в рамките на 14 дни считано от датата на получаване. На връщане и замяна не подлежи бельо ( бикини, прашки, чорапи и т.н ), поради хигиенни съображения. Върнатите артикули трябва да бъдат в препродаваемо състояние , тоест с всички етикети , в оригиналната опаковка (неповредена) , неносени , непрани , незацапани и т.н. Задължително трябва да бъде попълнен и изпратен формуляр, както и пратката да се върне с генерираната от нас товарителница.